Feysbuuk Kerameti

on 27 Haziran 2009 Cumartesi


Ulen feysbuuk ne alem şeysin, nasıl hayatımızın tam ortasına gelip de oturdun?fikir

Ablamla birlikte arkadaşlarının yanında oturuyorum.Kızlar bir araya gelince napacaklar tabiki de dedikodu kazanını kaynatmaya başlayacaklar, öyle bir durumun içindeyim.(Dedikodu yapmayan kızları tenzih ederimgile)Normalde dedikodu yapmaktan ve yanımda yapılmasından hiç hoşlanmam ama konu konuşulmayacak bir şey değil ki kardeşim.Benim de iligimi çekti tabii.
Anlatıyorlar işte:
"Karısından ayrılmış.Dört beş yaşlarında çocuğuda var.Çocuğu göstermiyorlarmış.Madem ayrılacaktın neden kaçırarak evlendin.Eski sevgilisiyle evlenmiş.Diğer kız eski eşyanın üstüne oturmuş,bir daha kalkamamış.fikir(kötü niyetliler yanlış anlamayın bu oturma işiniaround)Kızın babası evlatlıktan red etmiş falan filan..."

Anlayacağınız tam bir aile faciası.Ama bu eylemleri gerçekleştiren başrol oyuncusu çok rahat.Hayatından memnun.Olan küçücük çocuğa olmuş.

Muhabbetin sonunda soruyolar nereden öğrendin tüm bunları cevap mükemmel feysbuuktan.

Nostradamus felan halt yemiş bu feysbuukun yanında.Ciddiyim,geç feysbuukun başına "Ey yüce feysbuuk kiiim, kiminleee, neredeeee, ne yapıyooor, kim görmüüüüş, ne demiiiş???"dedin mi öğrenmediğin şey yok.fikirYa da "Feysbuuk feysbuuk söyle bana var mı bu sanal alemde benden daha güzeli?"desen veremeyeceği cevap yoktur heralde.

En kısa zamanda çocuk hikayelerinin feysbuuk üzerine kurulması lazım.Yabancılık çekmesin yavrucaklar.

Not:Aldığım sağlam istihbaratlara göre Nostradamusun kemikleri sızlıyormuş.Biri şuna ağrı kesici versin.blur

3 yorum:

korkuluk dedi ki...

Fikirlerinin hepsine katılmakla beraber şu facebook'a çok kılım ama kullanıyorum malesef. İmsam arada bir uğruyor. Ama öyle deli gibi değil. eklenen vidyolara bakıyorum yazı yazmak için ne işim olur günha keçisi ile

Kunegond dedi ki...

Ben de facebook'u eskilerin tek dedikodu gazetesi hafta sonuna benzediği için bir müddet çok sevdim. Kim? Nerede? Kiminle? Ne yapmış? Kim görmüş? Ne demiş? Ama fazlası sıkıntı veriyor doğrusu. Dedikodu olmasın ama dedikodusuz da kalmayalım. İşte öyle bir çelişki... Yoksa hayat çekilmez olurdu:))

karahilal dedi ki...

gerçekten çelişkili bir durum :)